Massage

Massage ökar blodcirkulationen och får din kropp i balans. Den ger dig energi och lugn för att klara av stress och hantera vardagen.

Välj mellan Helkropp/Halvkropp/eller Klassisk/Avslappnings massage

25 min.

450:-

40 min.

650:-

55 min.

850:-

Regndroppsmassage

Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.
Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

Fokus på muskelavslappning och lugn och ro, 60 min.

895:-

Fokus på hälsa, vitalitet och mental klarhet, 75 min.

1095:-