Ansikte

När du kommer på en ansiktsbehandling tittar jag som terapeut på din huds specifika behov och skäddarsyr en behandling därefter.

Saknar du vår acne behandling?

Vi vill kunna skräddarsy alla behandlingar och anpassa efter din hud. Därför har vi valt att anpassa tiden så vi kan se till att du får ut det mesta av din behanding oberoende av ditt hudproblem. Vi ser gärna att du som har acne bokar en djuprengörande ansiktsbehandling 60min.

Ansiktsmassage,
15 min. 

Kan läggas till i annan ansiktsbehandling om det önskas längre massage.

295:-

Lätt ansiktsbehandling,
30 min.

Uppfräschande lätt behandling med rengöring, exfoliering, mask och avslutande creme.

520:-

Djuprengörande ansiktsbehandling

Djuprengörande ansiktsbehandling med fouks på rengöring, portömning och detoxifiering. Vi rengör, peelar, penslar AHA och massage i mån av tid, rengörande mask och avslutande serum och creme.

795:-

Klassisk Ansiktsbehandling,
60 min.

En skräddarsydd behandling efter din huds behov. Rengöring, exfoliering, ånga, portömning, plockning av bryn, ansikts- och decolltagemassage, mask och avslutande creme.

795:-

Klassisk Herr,
60 min.

En skräddarsydd behandling efter din huds behov. Rengöring, exfoliering, ånga, portömning, plockning av bryn, eventuell ansning av hårväxt i näsa och öron, ansikts- och decolltagemassage, mask och avslutande creme.

795:-

AHA-behandling,
60 min.

Kurbehandling 30 min, från 595:-
Även denna är skräddarsydd efter din huds behov. AHA-syrorna har en förmåga att penetrera djupt i huden. AHA-syrorna har god effekt på acne, oren hud, torr livlös hud, pigmentfläckar, rynkor, solskadad hud samt inåtväxande hår. Rengöring, enzympeeling, syrabehandling, ånga, portömning, mask och creme. AHA-behandling kan göras i kur á 6 ggr för ytterligare effekt. Fråga din terapeut vid intresse.

Tillägg:

I alla ansiktsbehandlinga förutom lyxvarianten kan ni lägga till

+färgning av fransar och bryn 250:-

+färgning av fransar eller bryn 125:-

+vax läpp eller ansikte  70:-

från 850:-

Lyx Ansiktsbehandling,
90 min.

Som Klassisk Ansiktsbehandling med färgning av fransar och bryn och ev. ansiktsvax. Längre massage och skön handmassage när du ligger och njuter i masken.

1195:-